A little piece of the Pyrenees in Barcelona

A little piece of the Pyrenees in Barcelona

A little piece of the Pyrenees in Barcelona

Our Grassfed Meats

Discover our featured products this week
lazy
lazy
100% traditional cuisine
About Our Restaurant
We have made a selection of Pyrenean products so that you can taste all their flavours through small and tasty bites. Share a piece of the essence of the Pyrenees!
100% quality grassfed meats
Discover our Butchery
Directly from the producer, we bring meat from the different breeds raised in the valleys of the Pyrenees. They are native breeds or breeds adapted to the territory, which reflect a landscape and a way of life that we need to maintain. A way of life that we admire and would like to help maintain.
273610129_489421655862591_1459242920192225737_n.jpg
lazy
Discover the Pyrenees

The Pyrenees in Barcelona

Ours is a multifunctional space: we are a butcher's shop, a restaurant, a shop, a take-away and an exhibition space for Romanesque art. We are a platform of the Pyrenees in Barcelona.

OUR BLOG

Eat and Learn with Pirineu en Boca
2020
Pirineu en Boca
Restaurant Guru • Recomendado
Follow us on Instagram
Our producers work in an artisan way, driven by passion, awareness and a constant concern for the product and its production.

Pirineu En Boca
4.6
Based on 869 reviews
powered by Google
Miquel Serra i CamúsMiquel Serra i Camús
13:45 20 Jun 23
Menjar excel.lent a un preu adequat. La qualitt de la carn és excepcional i el servei meravellós. Molt recomanable. Per cert, si hi ha gana … Milanesa. No patiu si sobra, us la posen per pendre. Boníssima!!!!
Laura BernisLaura Bernis
17:46 28 May 23
Érem 16 persones per celebrar un aniversari, ens servir molt bé, súper eficients i amables. El menjar és de molt bona qualitat i les racions abundants. Molt bona qualitat preu.Tenen menús per grups que estan molt bé. L'espai és molt bonic i acollidor i a l'entrada hi ha una parada com de mercat on pots comprar el producte per fer-lo a casa. Molt recomanable, hi tornarem!
Mireia BeumalaMireia Beumala
11:24 09 Feb 23
Interessant restaurant/botiga, amb una oferta gastronòmica impecable. La carn, tant la comprada a la botiga com la del restaurant, formidable. Preu correcte per la qualitat oferta.
Núria GrisoNúria Griso
20:49 16 Jan 23
Només poso 5 estrelles perquè no en puc posar 10. Al cor de l’Eixample de Barcelona hi ha aquest restaurant excepcional on gaudir de carn del Pirineu de primeríssima qualitat. L’hamburguesa de vedella es fonia a la boca, ben acompanyada d’un deliciós hummus i patates palla. Si el menjar és de 10, el local i l’atenció també. Igual que la resta de productes. Aneu-hi perquè val molt la pena! Ah, i si no hi mengeu, també podeu comprar la carn perquè és restaurant-carnisseria.
Tatiana SolerTatiana Soler
21:06 21 Dec 21
Local molt agradable, molt ben decorat i confortable. Té un espai de terrassa interior molt ben trobat. Molt bona atenció, ràpida i amable. Molt recomanable si us agrada la carn, és de gran qualitat i molt ben cuinada. Pots escollir acompanyaments deliciosos.Les postres també són imprescindibles ;-)Tenen botiga i menjar preparat per emportar a molt bon preu.Gran lloc al cor de l'Eixample.
js_loader