Showing all 2 results

Conill del Bages Sencer

Desde: 7,45
El Conill del Bages no és simplement una elecció culinària; és una invitació a degustar l'essència d'una regió rica en tradicions. Criat en granges sostenibles, aquest conill d'ulls negres prové directament de la terra del Bages, on els extensos pastures i la criança respectuosa configuren la base del seu sabor inconfusible. Amb un pes aproximat de 1Kg, la seva carn tendra i suculenta promet esdevenir el protagonista dels teus plats, oferint una experiència gastronòmica que transcendeix el convencional.

Llom de Conill de Pastura

Desde: 7,00
A les fèrtils terres del Bages, on la natura es mostra amb tota la seva magnificència, neix una delicadesa que ressalta en l'alta cuina: el Llom de Conill. En granges sostenibles, on l'equilibri amb la natura és essencial, aquests conills gaudeixen d'àmplies extensions de pastura, donant com a resultat una carn suculenta i delicada. Al filetejar aquests lloms, es descobreix una textura sense precedents, un to rosat pàl·lid que presagia el seu sabor inigualable. L'experiència gastronòmica de degustar aquest llom és evocar la puresa del Bages i la tradició d'una ramaderia compromesa amb la sostenibilitat i el respecte.

Redescobrint el conill de pastura: sorpreses ocultes del Pirineu

Qui va dir que el conill és una carn secundària? La carn de conill té una llarga tradició en la cuina catalana, i en Pirineu en Boca, li donem el protagonisme que mereix com a part de les nostres joies culinàries que sorprenen i encanten. El nostre conill de pastura és molt més que carn, és una finestra oberta a la riquesa natural del Pirineu, on els sabors tradicionals cobren una dimensió completament nova.

El Conill del Bages: Quan l'origen marca la diferència

Criat a la regió del Bages, el Conill del Bages es beneficia d'un entorn idíl·lic que imprimeix en la seva carn un sabor i una textura únics. Aquí, els nostres conills viuen lliures, gaudint de la diversitat que els brinda la terra i convertint-se, gràcies a això, en un producte culinari d'alt nivell. El llom de conill és una opció gurmet inigualable. Tendre, sucós, i de sabor suau, permet una infinitat de preparacions. Ja sigui rostit de manera tradicional, incorporat en guisats sofisticats, en arrossos o a la planxa amb un toc d'all i romaní, sempre resulta un plat memorable com a part de la gastronomia catalana.

El nostre conill més enllà de la teva taula

Triar el nostre Conill del Bages o llom de conill no és simplement seleccionar un ingredient pel teu pròxim plat, és prendre una decisió conscient per una alimentació de qualitat. En triar els nostres productes, estàs donant suport a un model de criança respectuós amb els animals i amb el medi ambient. Així que, quan estiguis gaudint del sabor i la textura excepcional de la nostra carn, recorda que també estàs contribuint a un canvi positiu. A més, els nostres productes de conill són rics en proteïnes magres, vitamines i minerals, la qual cosa els converteix en una opció saludable per tu i la teva família. Al mateix temps, cada mossegada t'acosta més a les tradicions i el llegat culinari del Pirineu. Experimenta noves receptes, innova, crea i, sobretot, gaudeix de l'autèntic sabor del conill, un plat que ha estat apreciat durant generacions. Amb Pirineu en Boca, estàs a un pas de transformar un menjar comú en un veritable festí de sabors. Bon profit!