Plats Mediterranis
La Nostra Carta
De la Mar Cantàbrica al Mediterrani. Del vessant francès i andorrà, al País Basc-Navarro, Aragó i Catalunya. A Pirineu en Boca hem recorregut aquestes terres per a reunir desenes de productes gastronòmics que creem representen la seva essència.
ENTRANTS PICA PICA
Truita Fumada Pirinenca
Paté d’Esturió Pirinenca
Pernil d’Ànec del Graner
Hummus Tradicional
Croquetes de Carn Rostida
–
Verdures Gratinades amb Encenalls de Pernil de Gla
–
Canelons de Carn, Verdures o Bolets
PLAT PRINCIPAL
Escudella i Carn d’Olla
–
Rodó de Pollastre Farcit del Solsones
–
Xai al Forn raça Xisqueta amb Mel, Mostassa, i Llimona.
–
Roast Beef de Vedella raça Bruna
–
Confit d’Ànec de L’Empordà a la Taronja
*33€ = 1 o 2 comensals | 29€ + 3 comensals