Aletes de Pollastre del Solsonès

Desde: 12,95
Aletes de Pollastre del Solsonès Es serveixen senceres 9,90€/Kg.

Ànec de L’Empordà

En rebre setmanalment els nostres animals directament dels ramaders cal tenir previsió de les comandes per encàrrec dels plats de Nadal. Animeu-vos a trucar per telèfon als nostres carnissers que estaran encantats d'atendre'ls! Moltes gràcies.

Angus Bistec Extra

Desde: 2,90
L'Angus Bistec Extra de Pirineu en Boca és més que un simple tall de carn: és l'harmonització perfecta entre sabor i textura. Provinent de vedelles Angus del voltant de 15 mesos, criades als Aiguamolls de l'Empordà, aquest bistec representa una tradició culinària que destaca per la seva intensitat i profunditat de sabor. Cada peça ha estat seleccionada per garantir que gaudeixis d'un bistec que no sols satisfaci el teu paladar, sinó que el transporti a una experiència culinària superior.

Bistec Angus per Arrebossar

Desde: 2,20
El Bistec Angus per Arrebossar és una revelació culinària peals amants de la carn de primera qualitat. Originari dels Aigüamolls de l'Empordà, aquest bistec destaca per la seva tendresa i sabor incomparable. Gràcies a la meticulosa criança de pastura de la vedella Angus durant els seus 15 mesos de vida, aconseguim una carn que, un cop arrebossada, es converteix en un autèntic plaer, equilibrant textures cruixents per fora i sucoses per dins.

Bistec de Cuixa de Llautó de Fueva

Desde: 1,79
El Bistec de Cuixa de Llautó de Fueva és la resposta per a aquells que busquen una carn magra, tendra i de gran sabor. Provinent de la cuixa d'aquest porc especial, cada tall és un testimoni de la cura en la cria i l'alimentació de pastura, resultant en un gust i textura inigualables. Sigui en un sopar especial o un àpat quotidià, aquest bistec es converteix en el protagonista de qualsevol plat, prometent una experiència culinària única.

Bistec de Poltre 200gr

4,95 IVA Incluido
El Bistec de Poltre de 200gr és una joia culinària provinent dels verds pastures de la Seu d'Urgell. Aquesta carn delicada i de gust singular, s'extreu de poltres alimentats amb herba criats en un ambient natural, atorgant-li una textura i un sabor incomparables. Seleccionat amb meticulositat i cura, cada bistec és un viatge gastronòmic al cor dels paisatges muntanyosos de la Seu d'Urgell, garantint una experiència culinària única en cada mossegada.

Bistec de Primera A de Vedella Bruna

Desde: 2,19
El Bistec de Primera A de vedella Bruna és l'encarnació de la tradició i el sabor. Provinent de vedelles criades en llibertat en els impressionants paisatges de la Seu d'Urgell, franja de ponent i Pirineu, aquest bistec representa la fusió de la naturalesa amb el mestratge artesanal, que reflecteix la passió per la qualitat i l'amor per l'art de la carnisseria. Triat per la seva excel·lència, es talla a la perfecció segons les teves preferències, prometent una experiència gastronòmica sense precedents.

Bistec de Vedella de Pastura

29,00 IVA Incluido
El Bistec de Vedella de Pastura és una veritable joia gastronòmica que ens remunta als orígens de la ramaderia tradicional. Criada exclusivament de pastura, cada vedella es nodreix de la rica i diversa flora dels prats, traduint-se en un sabor autèntic i profund a cada bistec. Aquest enfocament de criança no només reflecteix el respecte cap a la natura i el benestar animal, sinó que també garanteix una carn tendra i sucosa, plena de matisos que delectaran fins i tot el gurmet més exigent.

Bistec Extra de Vedella

Desde: 2,58
El Bistec Extra de Vedella és el tall que ha conquistat els amants de la carn. Provinent de vedelles femelles de la raça Bruna, que han viscut uns 12 mesos pasturant lliurement a les praderies de la Seu d'Urgell, franja de ponent, Pirineu aragonès i Navarrès, aquesta peça de carn de pastura encapsula l'essència de la natura i la cura en la seva cria. El seu sabor autèntic i textura sucosa s'adapten a les teves preferències, oferint-te l'opció de triar el gruix del tall que més t'agradi, garantint una experiència culinària personalitzada i sublim.

Bolets secs Silvestres

Desde: 4,85
El bosc cobra vida al teu plat amb els Bolets secs Silvestres, una autèntica joia de la gastronomia que captura l'essència de la natura a cada mossegada. Amb tres varietats a escollir: el delicat rossinyol, el robust camagroc i la intensa trompeta negra, cadascuna aporta una simfonia de sabors i textures úniques que elevaran qualsevol preparació culinària a un nivell superior. Sigui en guisats, risottos o qualsevol plat que demani un toc màgic de la natura, aquests bolets són l'elecció perfecta per a aquells que busquen qualitat i autenticitat.

Botifarra Artesana de Llautó de la Fueva

Desde: 4,49
La nostra Botifarra Artesana de Llautó de la Fueva és una autèntica joia de la gastronomia artesanal. Elaborada amb passió i mestria pel nostre expert, Sergio, aquesta botifarra encapsula l'essència de la tradició i el sabor autèntic. Utilitzant porc Llautó de la Fueva, criat en pastures d'alta qualitat, la carn es fusiona amb subtilesa amb sal i pebre per oferir un gust inigualable que es desfà al paladar, convertint-se en una deliciosa experiència per a tots els amants dels embotits de qualitat.

Botifarra artesana de peus de porc

Desde: 4,49
Gaudeix d'una tradició culinària que es reflecteix en cada mossegada de la Botifarra Artesana de Peus de Porc. Aquesta obra mestra gastronòmica és el resultat de la dedicació i habilitat del nostre expert Sergio, qui s'encarrega personalment de la seva elaboració al nostre obrador. Utilitzant només carn i peus de l'apreciat Llautó de la Fueva, aquesta botifarra és una fusió perfecta entre tradició i gust. La suau addició de sal i pebre realça el seu gust natural, garantint una experiència que delectarà els teus sentits.

Botifarra Criolla

Desde: 4,75
La Botifarra Criolla és una joia culinària que combina la tradició argentina amb ingredients del Pirineu de primera qualitat. Elaborada de forma artesanal pel nostre expert Sergio al nostre obrador, aquesta deliciosa botifarra combina la suculència del Porc Llautó de la Fueva de pastura i la tendresa de la Vedella Bruna. El resultat és una explosió de sabors i textures que transportarà els teus sentits directament a les pampes argentines, permetent-te gaudir d'una experiència gastronòmica autèntica i genuïna a cada mossegada.

Cabrit

En rebre setmanalment els nostres animals directament dels ramaders cal tenir previsió de les comandes per encàrrec dels plats de Nadal. Animeu-vos a trucar per telèfon als nostres carnissers que estaran encantats d'atendre'ls! Moltes gràcies. Exclusiu en temporada de Nadal Be de raça Xisqueta / Ripollesa / Rasa i ansotana Xai de llet d'un mes a mes i mig Es serveix en talls per fornejar. Pes aproximat 4.5/5Kg. Preu unitari 37,80 €/Kg.

Cafè Urangutan

7,50 IVA Incluido

Cap de Llom

Coll de Latón de la Fueva (Tall prim 50gr. - Normal 75gr. - Gruixut 100gr.) 17,95€/Kg.

Capó del Pirineu Aragonés

En rebre setmanalment els nostres animals directament dels ramaders cal tenir previsió de les comandes per encàrrec dels plats de Nadal. Animeu-vos a trucar per telèfon als nostres carnissers que estaran encantats d'atendre'ls! Moltes gràcies.

Carcassa de Pollastre de Pastura

2,00 IVA Incluido
Quan pensem en els secrets culinaris que resideixen darrere d'un brou ric i nutritiu, la Carcassa de Pollastre és la protagonista indiscutible. Aquesta joia gastronòmica, sovint subestimada, és la base per a donar-li profunditat i caràcter a molts guisats i sopes. La seva riquesa prové no sols de l'estructura òssia, sinó també de l'amor i compte amb què va ser criat l'ocell, en camps de pastura que li brinden una vida plena i natural. La Carcassa de Pollastre és testimoni d'una vida en llibertat. En integrar-la en les teves preparacions, aporta un toc genuí i saborós difícil de superar.

Carn Picada de Porc

Desde: 4,63
La Carn Picada de Porc és l'elecció perfecta per a aquells que busquen una carn versàtil, suau i deliciosa. Originària del Llautó de Fueva o del porc Duroc Eco, aquesta carn reflecteix l'essència pura de la naturalesa, sent una opció insuperable per aquells plats que requereixen una base sòlida de gust. Picada amb precisió, sigui una o dues vegades segons la teva preferència, aquesta carn es transforma en l'ingredient estrella en sofregits, mandonguilles o fins i tot en les tradicionals pilotes de brou. És aquesta carn de pastura, treballada amb cura, que fa que cada mossegada sigui una experiència en si mateixa.

Carn Picada de Vedella

Desde: 4,88
Carn picada de vedella femella (al voltant de 12 mesos) de raça Bruna/Parda/Pirinenca. Criada en llibertat a la Seu d'Urgell, Franja de ponent, Pirineu Aragonès o Navarro. Peces escollides. Picat dues vegades, especialment indicat per fer sofregits, mandonguilles, hamburgueses, pilota de brou. 19,50€/kg.

Conill del Bages Sencer

Desde: 7,45
El Conill del Bages no és simplement una elecció culinària; és una invitació a degustar l'essència d'una regió rica en tradicions. Criat en granges sostenibles, aquest conill d'ulls negres prové directament de la terra del Bages, on els extensos pastures i la criança respectuosa configuren la base del seu sabor inconfusible. Amb un pes aproximat de 1Kg, la seva carn tendra i suculenta promet esdevenir el protagonista dels teus plats, oferint una experiència gastronòmica que transcendeix el convencional.

Costelles de Lletó de Pastura

37,50 IVA Incluido
Les Costelles de Lletó ens transporten a l'essència mateixa d'una tradició culinària arrelada en la qualitat i el gust. En tastar una mossegada, és evident que aquestes costelles provenen de lletó de les reconegudes races Xisqueta, Ripollesa, Rasa i Ansotana. Amb una edat d'entre un mes i mes i mig, aquest lletó promet una textura delicada i un gust inconfusiblement tendre. Curosament seleccionades per mantenir l'essència de carns de pastura, les costelles són un regal culinari que se serveix en talls ideals per a coure al forn, resultant en una exquisidesa que es fon a la boca.

Costelles de Porc Duroc Eco

Desde: 3,10
Les Costelles de Porc Duroc Eco són un plaer culinari que parla per si mateix. Aquesta varietat de porc, coneguda per la seva carn sucosa i de sabor superior, prové d'una cria ecològica que garanteix la seva màxima qualitat. Aquestes costelles són el testimoni d'un compromís amb l'excel·lència i el respecte a la natura, el que es reflecteix en cada mossegada tendra i saborosa. Perfectes per als amants de la bona carn i aquells que busquen una experiència gastronòmica sostenible.

Croquetes de Rostit de Vedella i Pollastre

0,71 IVA Incluido
Permet-nos temptar-te amb les croquetes de rostit de vedella i pollastre de Pirineu en Boca. La seva elaboració diària segueix al peu de la lletra la recepta del nostre Mestre Carnisser Jaume, amb un equilibri precís de pollastre i vedella bruna. El seu sabor, tan únic com intens, et seduirà en cada mossegada, mentre el seu exterior cruixent i daurat contrasta a la perfecció amb el suau farcit. Sigui per a un sopar familiar o un aperitiu amb amics, les nostres croquetes mai passaran desapercebudes.

Cuixa de Xai

35,70 IVA Incluido
Xai de raça Xisqueta / Ripollesa / Rasa / ansotana. Pes aproximat 1.5kg. Es ven marcada per a 4 racions. Especialment indicada per coure. preu unitari 19,80€/Kg.

Cuixa de Xai Xisqueta

En rebre setmanalment els nostres animals directament dels ramaders cal tenir previsió de les comandes per encàrrec dels plats de Nadal. Animeu-vos a trucar per telèfon als nostres carnissers que estaran encantats d'atendre'ls! Moltes gràcies.

Daus de vedella per estofat

Desde: 4,72
Els daus de vedella per a estofat no són només una porció de carn; són un testimoni de la tradició culinària i el respecte cap al bestiar. Aquests trossos provenen de vedelles femelles de la raça Bruna, criades en pastures i en llibertat a les zones rurals de la Seu d'Urgell, franja de ponent, Pirineu aragonès i Navarrès. Tallats meticulosament per a ressaltar el seu sabor en estofats, aquests daus et submergiran en un viatge gastronòmic per les muntanyes i les valls on aquests animals pasturaven lliurement.

Delícies de Pollastre

0,68 IVA Incluido
Nuggets naturals de Pollastre criat en llibertat en el Solsonés. Es venen arrebossats amb pa ratllat preparats per a fregir. Cadascún es d'uns 30gr. 22,80€/Kg.

Entrecot de Vedella Angus

Desde: 13,80
L'Entrecot Angus representa l'essència de l'alta gastronomia i el respecte per la tradició ramadera. Criada amb passió als Aiguamolls de l'Empordà, cada vedella Angus té al voltant de 15 mesos, i ha gaudit de vastes pastures que atorguen a la carn un sabor i textura excepcionals. En triar aquest entrecot, et submergiràs en una experiència culinària que combina tradició, sabor i artesania, portant l'essència dels Aiguamolls de l'Empordà directament al teu plat.

Entrecot de Vedella Bruna

Desde: 9,97
L'Entrecot de Vedella Bruna esdevé un viatge gastronòmic a través de les majestuoses terres de la Seu d'Urgell, la franja de ponent, el Pirineu aragonès i Navarrès. Aquesta vedella femella, amb aproximadament 12 mesos d'edat, ha estat criada en llibertat, gaudint d'extensos camps de pastura, reflectint en el seu sabor l'estima i el respecte per la natura. Triar aquest entrecot és decidir-se per una carn que explica històries de terres llunyanes i tradicions ancestrals, on la raça Bruna s'ha convertit en sinònim d'excel·lència i sabor autèntic.

Espatlla de Xai

29,00 IVA Incluido
Xai de raça Xisqueta / Ripollesa / Rasa i Ansotana. Pes aproximat 1Kg. Es ven marcada per 3 racions Preu unitari 22,00€/Kg.

Descobreix l’Excel·lència Culinària a La nostra Botiga: El Sabor Autèntic del Pirineu

Benvingut a la botiga de Pirineu en Boca, on la qualitat i el sabor es troben en cada producte que oferim. No som una carnisseria i xarcuteria tradicional, som un homenatge a l’artesania, al compromís amb la qualitat i a la passió per l’autèntic. I és que, la nostra carn de pastura porta amb si l’essència i el sabor dels Pirineus. Els nostres animals són criats en llibertat en les pastures de muntanya, la qual cosa resulta en una carn saborosa, tendra i saludable. Et convidem a descobrir la nostra botiga i a gaudir de l’autenticitat i la qualitat que ens caracteritzen.

Varietat de productes Pirineu en Boca

A la nostra botiga podràs trobar una àmplia gamma de carns. Des del robust sabor del nostre boví, fins a la delicadesa del nostre xai, cada producte porta amb si el segell inconfusible de Pirineu en Boca.

A més, oferim una àmplia selecció de productes elaborats de la més alta qualitat, tots caracteritzats per la cura i la dedicació que posem en cada tall de la nostra carn.

Carn de pastura: La joia de Pirineu en Boca

El que fa especial a la nostra carn de pastura és que procedeix d’animals que han estat criats en pastures lliures, alimentant-se de manera natural. Aquest tipus de criança no sols beneficia al benestar de l’animal, sinó que també repercuteix directament en la qualitat de la carn, proporcionant-li un sabor i una textura inigualables.

El nostre compromís amb la qualitat i el benestar animal

En Pirineu en Boca, considerem que un tracte just i humà cap als animals i el respecte pel nostre entorn natural són essencials per a la producció d’aliments de qualitat. És per això que ens comprometem a criar als nostres animals de la manera més ètica i sostenible possible, la qual cosa es reflecteix en el sabor i la qualitat dels nostres productes.

Experiència Pirineu en Boca: Més que una botiga en línia

Et convidem a visitar la nostra botiga física, on podràs triar personalment la teva carn de pastura i descobrir la nostra varietat de productes. A més, pots gaudir del nostre restaurant, on els nostres xefs preparen plats que destaquen el sabor autèntic dels Pirineus en cada mossegada. Vine i viu l’experiència completa de Pirineu en Boca.

O, si ho prefereixes, pots comprar els nostres productes a través de la nostra botiga en línia. Oferim enviament a tota Espanya i et garantim que els teus productes arribaran en perfectes condicions a la teva llar. Tens alguna pregunta o sol·licitud especial? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per a ajudar-te a trobar el tall perfecte. Descobreix la diferència que la qualitat pot fer. T’esperem en Pirineu en Boca!