EL PIRINEU A BARCELONA
Pirineu a Boca va néixer al març de 2015 fruit de la unió de dos somnis: el de brindar als gent que viu a la ciutat, com nosaltres, la possibilitat de comprar carn de confiança i de qualitat; i el de donar suport als petits, però excepcionals, productors dels Pirineus que hem anat coneixent en els nostres viatges per les muntanyes.
El nostre és un espai multifuncional: som una carnisseria-xarcuteria, un restaurant, una botiga, un take-away i un espai d’exposició d’art romànic. Som una plataforma de Pirineu a Barcelona.
De la Mar Cantàbrica al Mediterrani. Del vessant francès i andorrà, al País Basc-Navarro, Aragó i Catalunya. En Pirineu en Boca hem recorregut aquestes terres per a reunir desenes de productes gastronòmics que creem representen la seva essència.
Els nostres productors treballen de manera artesanal, moguts per la passió, la consciència i una constant preocupació pel producte i la seva elaboració.
''De la Mar Cantàbrica al Mediterrani''
Els animals tenen un creixement natural i amb un ritme biològic propi. Criats a l’aire lliure i a molta llibertat, no sols es garanteix el benestar de l’animal, sinó també una qualitat superior en el sabor de les seves carns.

Diana Capdevila
Socia
Jaume Graell
Soci
Dora De Jesus
Encargada
Marc Martorell
Encargat
Sergio Gustavo
Carnicero
Emiliano Lopez
Cocina
Eva Madrigal
Camarera
Conxi Olle
Carnicera
Salam Syed
Cocina
Ferran Gesa
Camarero