EL PIRINEU A BARCELONA

Portem carns de les diferents races que es crien a les valls de l’Pirineu. Són races autòctones o adaptades a el territori, que reflecteixen un paisatge i una manera de vida que volem ajudar a mantenir..

Pirineu a Boca va néixer al març de 2015 fruit de la unió de dos somnis: el de brindar als gent que viu a la ciutat, com nosaltres, la possibilitat de comprar carn de confiança i de qualitat; i el de donar suport als petits, però excepcionals, productors dels Pirineus que hem anat coneixent en els nostres viatges per les muntanyes.

El nostre és un espai multifuncional: som una carnisseria-xarcuteria, un restaurant, una botiga, un take-away i un espai d’exposició d’art romànic. Som una plataforma de Pirineu a Barcelona.

De la Mar Cantàbrica al Mediterrani. Del vessant francès i andorrà, al País Basc-Navarro, Aragó i Catalunya. En Pirineu en Boca hem recorregut aquestes terres per a reunir desenes de productes gastronòmics que creem representen la seva essència.

Els nostres productors treballen de manera artesanal, moguts per la passió, la consciència i una constant preocupació pel producte i la seva elaboració.

''De la Mar Cantàbrica al Mediterrani''

Els animals tenen un creixement natural i amb un ritme biològic propi. Criats a l’aire lliure i a molta llibertat, no sols es garanteix el benestar de l’animal, sinó també una qualitat superior en el sabor de les seves carns.

foto team color20

Diana Capdevila

Socia
equipo 1 color11

Jaume Graell

Soci
equipo 7

Dora De Jesus

Encargada
foto team color90

Marc Martorell

Encargat
equipo 9

Sergio Gustavo

Carnicero
foto team color12

Emiliano Lopez

Cocina
equipo 6

Eva Madrigal

Camarera
foto team color40

Conxi Olle

Carnicera
foto team color77

Salam Syed

Cocina
quien somos1

Ferran Gesa

Camarero
foto team color88

Mihai Irimia

Carnicero