Showing the single result

Bistec de Poltre 200gr

4,95 IVA Incluido
El Bistec de Poltre de 200gr és una joia culinària provinent dels verds pastures de la Seu d'Urgell. Aquesta carn delicada i de gust singular, s'extreu de poltres alimentats amb herba criats en un ambient natural, atorgant-li una textura i un sabor incomparables. Seleccionat amb meticulositat i cura, cada bistec és un viatge gastronòmic al cor dels paisatges muntanyosos de la Seu d'Urgell, garantint una experiència culinària única en cada mossegada.

Descobreix l'exquisida carn de poltre de pastura del Pirineu

La gastronomia ens ofereix sempre un camí per descobrir noves experiències i la carn de poltre és una d'elles. A Pirineu en Boca, portem aquesta carn a un altre nivell, introduint-te en un univers de sabors únics, on la qualitat i la tradició es donen la mà. Avui, et convidem a explorar amb nosaltres la particularitat del nostre bistec de poltre de la Seu d'Urgell.

Poltre del Pirineu: Un tresor culinari redescobert

El poltre del Pirineu, amb la seva textura suau i sabor característic, és una de les joies de la nostra terra. Produït de manera responsable i criat en les pastures de la Seu d'Urgell, aquest animal viu en harmonia amb l'entorn, alimentant-se de la riquesa natural de les nostres pastures. Aquesta criança lliure i en plena naturalesa, li atorga a la seva carn un sabor i textura distintius. El nostre bistec de poltre és un mostra clara d'aquesta qualitat. Tendre i sucós, aquest tall es distingeix per la seva delicadesa i sabor suau, molt diferent del d'altres carns vermelles. Per a realçar el seu sabor, pots preparar-lo de diverses formes: a la graella amb un toc d'oli d'oliva i romaní, en un estofat amb vi negre i vegetals de la temporada, o fins i tot marinat i rostit al forn amb herbes aromàtiques.

El poltre en la gastronomia: una experiència rica i saludable

La carn de poltre no sols és deliciosa, sinó també molt nutritiva. És una excel·lent font de proteïnes magres, necessàries per a mantenir i reparar teixits en el cos. A més, té un contingut més baix de greix i colesterol que altres carns vermelles, la qual cosa la converteix en una opció saludable pels qui busquen mantenir una dieta equilibrada. Però la nostra responsabilitat no s'atura en la qualitat de la carn. També ens comprometem amb la sostenibilitat de l'entorn. Respectem la naturalesa que alimenta als nostres poltres i promovem pràctiques d'agricultura sostenible per a assegurar que les generacions futures també puguin gaudir d'aquests productes excepcionals. Així que, ja sigui per a un sopar íntim, una celebració familiar o un dia de cada dia al nostre restaurant, et convidem a descobrir i a experimentar el sabor inconfusible del nostre bistec de poltre de la Seu d'Urgell.