Showing all 3 results

Costelles de Porc Duroc Eco

Desde: 3,10
Les Costelles de Porc Duroc Eco són un plaer culinari que parla per si mateix. Aquesta varietat de porc, coneguda per la seva carn sucosa i de sabor superior, prové d'una cria ecològica que garanteix la seva màxima qualitat. Aquestes costelles són el testimoni d'un compromís amb l'excel·lència i el respecte a la natura, el que es reflecteix en cada mossegada tendra i saborosa. Perfectes per als amants de la bona carn i aquells que busquen una experiència gastronòmica sostenible.

Mitjana de Llautó de la Fueva

10,00 IVA Incluido
Aquesta mitjana de pastura no és només un tall de carn; és una experiència gastronòmica, un viatge de sabor i tradició. La nostra Mitjana de Llautó de la Fueva, amb la seva ració perfectament pesada de 400 grams, és una joia culinària que evoca les pastures verdes i l'herència d'una cria responsable. Aquest exquisit tall prové d'animals que han gaudit d'una vida en llibertat, alimentant-se en rics pastures i sent tractats amb respecte i cura.

Pit de pollastre desossat sense pell

Desde: 7,24
El Pit de pollastre Desossat sense Pell de Pirineu en Boca representa una dedicació meticulosa a l'art de la carnisseria. Cada peça és acuradament desossada i despullada de la seva pell per mans expertes, assegurant una preparació perfecta per als teus plats. Originària dels paisatges del Solsonès, on els pollastres pasturen lliurement, aquest pit de pollastre porta amb si el sabor i la frescor de la naturalesa. Oferim una varietat de talls, des de daus fins a llibrets.