Costelles de Lletó de Pastura
Les Costelles de Lletó ens transporten a l'essència mateixa d'una tradició culinària arrelada en la qualitat i el gust. En tastar una mossegada, és evident que aquestes costelles provenen de lletó de les reconegudes races Xisqueta, Ripollesa, Rasa i Ansotana. Amb una edat d'entre un mes i mes i mig, aquest lletó promet una textura delicada i un gust inconfusiblement tendre. Curosament seleccionades per mantenir l'essència de carns de pastura, les costelles són un regal culinari que se serveix en talls ideals per a coure al forn, resultant en una exquisidesa que es fon a la boca.
Cuixa de Xai
Espatlla de Xai
Kofta de Xai
El Kofta de Xai és més que un simple broquet; és un viatge culinari directe al cor de l'Orient Mitjà. Fet a partir de carn de xai de pastura, meticulosament picada i adobada amb espècies tradicionals, cada mossegada evoca la rica tapisseria de sabors que caracteritza aquesta regió. Amb un pes de 100gr per broquet, aquest Kofta és la combinació perfecta de tradició i artesania, un autèntic delit que promet traslladar-te a paratges exòtics des de la primera mossegada.