Showing all 5 results

Costelles de Lletó de Pastura

37,50 IVA Incluido
Les Costelles de Lletó ens transporten a l'essència mateixa d'una tradició culinària arrelada en la qualitat i el gust. En tastar una mossegada, és evident que aquestes costelles provenen de lletó de les reconegudes races Xisqueta, Ripollesa, Rasa i Ansotana. Amb una edat d'entre un mes i mes i mig, aquest lletó promet una textura delicada i un gust inconfusiblement tendre. Curosament seleccionades per mantenir l'essència de carns de pastura, les costelles són un regal culinari que se serveix en talls ideals per a coure al forn, resultant en una exquisidesa que es fon a la boca.

Cuixa de Xai

23,80 IVA Incluido
Xai de raça Xisqueta / Ripollesa / Rasa / ansotana. Pes aproximat 1.5kg. Es ven marcada per a 4 racions. Especialment indicada per coure. preu unitari 19,80€/Kg.

Espatlla de Xai

29,00 IVA Incluido
Xai de raça Xisqueta / Ripollesa / Rasa i Ansotana. Pes aproximat 1Kg. Es ven marcada per 3 racions Preu unitari 22,00€/Kg.

Kofta de Xai

2,90 IVA Incluido
El Kofta de Xai és més que un simple broquet; és un viatge culinari directe al cor de l'Orient Mitjà. Fet a partir de carn de xai de pastura, meticulosament picada i adobada amb espècies tradicionals, cada mossegada evoca la rica tapisseria de sabors que caracteritza aquesta regió. Amb un pes de 100gr per broquet, aquest Kofta és la combinació perfecta de tradició i artesania, un autèntic delit que promet traslladar-te a paratges exòtics des de la primera mossegada.

Safata de Xai per Brasa

25,00 IVA Incluido
Submergeix-te en una experiència culinària tradicional amb la nostra safata de xai per a brasa. Aquesta selecció prové de xais de les famoses races Xisqueta, Ripollesa, Rasa i Ansotana. Criats en pastures fresques i naturals, aquesta carn de pastura posseeix un sabor únic i autèntic. Cada safata ha estat acuradament preparada per oferir-te porcions igualades de totes les parts del xai, garantint un festí divers i equilibrat en cada mossegada. Amb una quantitat perfecta per a 2 a 3 racions, aquests 750g de delícia estan preparats per ser l'estrella de la teva graella.

El Sabor Autèntic del Xai de Pastura: Un Luxe a l'abast de Tots

Has tastat alguna vegada el xai de pastura? Si la resposta és no, t'estàs perdent una veritable meravella gastronòmica. A Pirineu en Boca, creiem que l'autèntica exquisidesa resideix en la simplicitat, i res exemplifica millor aquesta filosofia que la nostra selecció de carn de xai. Criats en prades verdes i alimentats amb pastura fresca, els nostres xais ofereixen una carn que és un veritable tribut als sabors tradicionals i naturals.

Elaboracions de Xai: Autèntic Plaer Gurmet

La nostra selecció de productes de xai abasta des de talls tradicionals fins a preparacions més innovadores. Gaudeix de la safata de xai per a la brasa en dies a l'aire lliure o delecta el teu paladar amb la nostra cuixa de xai, sempre sucosa i saborosa. Experimenta la tendresa inigualable de les nostres costelles de lletó i la riquesa de l'esquena de xai. I si busques una explosió de sabors, la nostra kofta és una elecció irresistible. Cada tall dels nostres productes parla de l'alta qualitat i la cuidada criança que hem inculcat. Però què fa al nostre xai de pastura tan especial? Tot comença amb l'alimentació i la vida a l'aire lliure que oferim als animals. La dieta de pastura fresca, sumada a la vida activa que porten, resulta en una carn que és rica en sabor, suau, sucosa i repleta de nutrients essencials.

Descobrint els Secrets del Xai de Pastura

A Pirineu en Boca, no sols criem xais, criem experiències culinàries. Creiem que l'autèntica carn ha de ser més que simplement deliciosa, ha de ser un viatge als sabors de la naturalesa i una representació del respecte per la vida animal. Cada mossegada dels nostres productes et porta a les verdes prades on creixen, et submergeix en la seva vida tranquil·la i t'ofereix un sabor que només pot provenir d'un animal criat amb cura i respecte. En triar el nostre xai, no sols t'emportes a casa una peça de carn, t'emportes una història de dedicació, qualitat i respecte per la naturalesa.