Showing the single result

Pintada

37,20
Pintada de l'Solsonès Trii al desplegable com desitja que ho preparem. Pes aproximat 2Kg. Es ven per unitats 18,60€/Kg.

Aus de pastura: assaboreix la diferència

Des de les extenses terres del Pirineu, on la naturalesa es desplega en tota la seva esplendor, arriben a la teva taula les nostres aus de pastura. A Pirineu en Boca, ens especialitzem en carns que es distingeixen no sols per la seva qualitat superior, sinó també per la seva connexió amb la terra que ens acull. Enmig de prats i muntanyes, de la mateixa manera que ho fan els nostres pollastres, la resta de les nostres aus gaudeixen d'una vida tranquil·la, alimentant-se del que ofereix la terra: grans, llavors i insectes. Aquest estil de vida lliure i natural influeix directament en la qualitat de la carn, que adquireix un sabor i textura inigualables. La nostra Pintada del Solsonès, en particular, és una joia culinària que encarna l'essència de la nostra filosofia: productes d'alta qualitat criats de manera respectuosa amb el medi ambient.

Cuinant les nostres aus: Pintada del Solsonès

Ferm però sucosa, la carn de la Pintada del Solsonès és reconeguda per la seva delicadesa i el sabor profund que evoca la naturalesa del Pirineu. Disponible en quarts, sencers o vuitens, aquesta au versàtil pot adaptar-se a una varietat de receptes, i sempre serà l'estrella indiscutible de qualsevol taula. Si prefereixes plats al forn, la pintada rostida, banyada en herbes aromàtiques locals i enfornada lentament, resulta en una carn tendra i sucosa que es fon a la boca. Pels amants de la cuina a l'aire lliure, la pintada a la graella, amb la seva pell cruixent i el seu interior suculent, és una delícia que no pots perdre't. Si busques aventura, la pintada en estofat amb verdures fresques i vi blanc és una opció exquisida. El lent bullit permet que els sabors de la pintada i les verdures es fusionin, resultant en un plat càlid, reconfortant i ple de sabor.

Un passeig pel sabor autèntic

En donar-li un espai a la teva cuina a la Pintada del Solsonès, estàs convidant als sabors i textures de la regió del Pirineu a la teva llar. Cada vegada que assaonis, cuinis i finalment degustis aquesta au, no sols gaudiràs del seu sabor inconfusible. També estaràs donant-li vida a la història, la tradició i la passió d'aquells que, des de les prades i muntanyes de la regió del Solsonès, treballen cada dia per oferir-te el millor de la seva terra. Et convidem a assaborir la diferència!